Sunday, July 20, 2008

The "Show" must go on

Nu stiu exact la ce se gandea Freddie Mercury cand interpreta melodia intitulata astfel, din repertoriul formatiei Queen, dar avea foarte mare dreptate. Ca sa parafrazez: "Viata trebuie sa mearga inainte". Iata a trecut deja o luna si cred ca trebuie sa mergem inainte, sa incercam sa uitam ceea ce s-a intamplat si sa privim cu optimism spre ce putem face de acum incolo.
Daria este din ce in ce mai bine si cu doar cateva exceptii ai zice ca nu a trecut prin nimic deosebit. Mai neplacut este ca nu are voie sa fie expusa prelungit la soare si ca atare va trebui sa ne alegem cu grija locul de petrecere a concediului. Deasemenea va trebui sa avem o grija deosebita cu ea in perioada urmatoare.
Cum in toata aceasta luna nu m-am mai antrenat deloc, v-a trebui sa incep usor-usor si sa vad ce mai pot face vara aceasta. Am renuntat la ideea de a mai merge in Dolomiti si Matterhorn dar cu siguranta vor mai fi pentru mine si alte ocazii. Macar poate voi ajunge in weekend-ul urmator la Costila sa fac un traseu acolo cu Catalin ca tare mi-e dor de zona aceea.
Dar sanatosi sa fim ca le rezolvam incet pe toate.

Saturday, July 5, 2008

Daria cea de toate zilele...

Astazi, exact la 2 saptamani de la accident, pot spune ca Daria este refacuta in proportie de 90% din punct de vedere clinic. Si-a revenit foarte repede la toate obiceiurile si mofturile ei de dinainte. Mai are ceva probleme la vorbire si la procesele de masticatie dar se cunosc progrese pe zi ce trece. Hemipareza inca existenta nu o lasa sa faca si aceste lucruri normal. Dar cum timpul le rezolva pe toate, trebuie sa avem rabdare.
Ieri seara am fost cu ea in parcul de joaca din Copou iar azi am fost de dimineata la Kidsland la Mall apoi la cumparaturi in Carrefour. Totul e bine desi parca e putin mai retinuta si se fereste mai mult. Mananca bine si se joaca mai tot timpul. A inceput sa faca si puzzle-uri si asculta povesti.
Incepem sa ne gandim sa mergem undeva la munte in concediu, caci la biletele la mare a trebuit sa renuntam, din cauza contraindicatiilor de a sta in soare.
Cornel si Paula au fost si ei externati si sunt in proces de vindecare lenta.
Cam asta e evolutia pana acum si ne rugam in continuare ca totul sa fie bine.

Tuesday, July 1, 2008

Bine ai revenit acasa Daria!

La o saptamana si 3 zile de la nefericitul eveniment, Daria, cu puterile ei fantastice de refacere, ne face surpriza placuta de a reveni acasa.
Cu totii ne-am bucurat nespus si abia asteptam momentul acesta, dar mai ales ea era nerabdatoare sa ajunga din nou acasa.
Este foarte vesela si nu o doare nimic, deja merge singurica, mananca destul de bine (preferate fiind mamaliguta cu branza si smantana, ciorba de burta si omleta) si vorbeste mai stalcit dar incepe sa-si dea drumul la limba si s-o intelegem din ce in ce mai bine.

Speram intr-o continua refacere si revenire la normal.

Multumim lui Dumnezeu si Doamne Ajuta in continuare!