Sunday, July 20, 2008

The "Show" must go on

Nu stiu exact la ce se gandea Freddie Mercury cand interpreta melodia intitulata astfel, din repertoriul formatiei Queen, dar avea foarte mare dreptate. Ca sa parafrazez: "Viata trebuie sa mearga inainte". Iata a trecut deja o luna si cred ca trebuie sa mergem inainte, sa incercam sa uitam ceea ce s-a intamplat si sa privim cu optimism spre ce putem face de acum incolo.
Daria este din ce in ce mai bine si cu doar cateva exceptii ai zice ca nu a trecut prin nimic deosebit. Mai neplacut este ca nu are voie sa fie expusa prelungit la soare si ca atare va trebui sa ne alegem cu grija locul de petrecere a concediului. Deasemenea va trebui sa avem o grija deosebita cu ea in perioada urmatoare.
Cum in toata aceasta luna nu m-am mai antrenat deloc, v-a trebui sa incep usor-usor si sa vad ce mai pot face vara aceasta. Am renuntat la ideea de a mai merge in Dolomiti si Matterhorn dar cu siguranta vor mai fi pentru mine si alte ocazii. Macar poate voi ajunge in weekend-ul urmator la Costila sa fac un traseu acolo cu Catalin ca tare mi-e dor de zona aceea.
Dar sanatosi sa fim ca le rezolvam incet pe toate.

2 comments:

catalin cretu said...

salut, vlad... eu sint acasa de citeva ore, am plecat de la costila. a plouat tare zilele astea, valea costilei era ca o cascada puternica si a trebuit sa ne retragem. oricum, am gustat cite ceva din savoarea conglomeratului, in doua trasee foarte frumoase (mai ales balcoanele). eu sint dispus sa ies iarasi acolo, dai un semn cind poti. daca nu esti in forma, lasam albastrele si sperantele si mergem in furcile lui baticu sau... vedem noi. astept un semn! ne vedem zilele astea!

satov said...

iar daca ai chef de o iesire in chei si ai nevoie de secund, luam legatura. pt "tinut in forma", dupa cata cica as face fata ;)).

numai bine, in special fetitei tale

mihai