Thursday, July 12, 2007

Putin concediu

Ehehe, dupa munca vine si odihna. O saptamana de relaxare binemeritata la mare in Albena, Bulgaria. Fratilor, va recomand cu caldura zona, e super. Eu unul nu as mai merge la mare in Romania dupa ce am vazut si trait acolo... cam trist nu?



Am pornit pe 2 iulie noaptea si dimineata eram in Constanta de unde ne-am dus la Neptun sa consumam timpul pana dupa amiaza si ne-am intalnit cu niste prieteni. Putina plaja si apoi am mancat la o terasa ceva. Pe la ora 16 am pornit spre tara noastra vecina si prietena.
Aveam emotii ca uitasem originalul de la asigurarea RCA si Carte verde dar pana la urma la vama nu am aratat decat pasapoartele. Vreo 78km prin Bulgaria ne-au facut o imagine despre faptul ca nu sunt altfel decat noi, nu au nimic in plus dar... ofera in schimb servicii de cea mai buna calitate. Am gasit mai greu hotelul Albena Beach Club dar ne-am cazat f. rapid avand rezervarea facuta, intr-o camera la etajul 1 cu vedere la mare.


Marea era la 50m de hotel. Conditiile erau excelente (desi hotelul nu era chiar de 4*) si zona minunata. Nisipul foarte curat si marea foarte limpede imi dadeau impresia ca nu suntem la Marea Neagra. Avand bilet all-inclusive am beneficiat de toate serviciile posibile: mancare si bauturi la discretie, acces la piscine, sezlonguri si umbrele, programe de divertisment, etc. Sejurul de 8zile/7nopti ne-a costat cam tot cat am fi platit pe litoralul nostru, poate chiar mai ieftin.



Zilele au fost frumoase, ne-am simtit f.bine si totul s-a meritat. Oamenii au fost f.amabili si prietenosi (oricum erau si f.multi romani pe acolo) si nu s-a intamplat sa ne dispara ceva desi am uitat de vreo 2 ori prosoapele la plaja si chiar o geaca de-a lui Daria pe care am recuperat-o a 2-a zi de la bar. Ne-am plimbat cu bicicleta de familie prin statiune, baie, plaja, ne-am jucat cu Daria si am avut parte de spectacole de divertisment in fiecare seara si activitati pe plaja.

In concluzie: totul a fost minunat si daca nu mergem si in alte parti vom revedea Albena cu placere.
Mai multe poze de acolo gasiti aici.

No comments: